Slider

  • natuur1.jpeg
  • natuur2.jpeg
  • natuur3.jpeg

Er gaat niets boven het inademen van wat frisse lucht, en als de geur ons dan nog doet denken aan de zee of de bergen, dromen we even weg. Regelmatig een keertje goed diep inademen maakt ons rustig, maar ...

Wetenschappelijke onderzoeken wijzen het al een tijdje uit: de kwaliteit van onze lucht binnenshuis is aanzienlijk slechter dan de buitenlucht.

Het waarom is heel simpel: onze woningen voldoen aan de hoogste isolatienormen en vormen hierdoor een gesloten systeem. Wat we besparen op ons energiefactuur, boeten we in aan kwaliteit van onze binnenlucht. Helaas is zelfs verluchting door ramen open te zetten geen oplossing, want daardoor zal er nog eens stof van buiten naar binnen komen. De natuur kan de lucht reinigen door een zuiverende regenbui. Binnenshuis zal dat voorlopig niet gebeuren.

Maar ... er is goed nieuws! Sakura kan uw binnenlucht zuiveren, wassen en verfrissen met behulp van water. Sakura bootst als het ware een fikse regenbui na.

Door het gebruik van een waterfilter worden alle verontreinigende deeltjes uit de lucht gefilterd. Er wordt dus geen fijn stof doorgelaten zoals bij een traditionele stofzuiger. Heeft u na het stofzuigen met een gewone stofzuiger de zon zien binnen schijnen? Dan heeft u ongetwijfeld opnieuw stof zien liggen. Met de waterfilter van Sakura zal al het stof verdwenen zijn. Daarom is Sakura ideaal om allergie├źn en astma te voorkomen.

Er is zelfs een optioneel accessoire voorzien om tapijten en matrassen tot op een diepte van 16 cm te reinigen. Gedaan met huisstofmijt! Huisstofmijt is een kleine spinachtige die graag vertoeft in stoffen op donkere plaatsen zoals matrassen, kussens, ... De uitwerpselen van deze beestjes veroorzaken allerlei gezondheidsklachten bij ons zoals astma en eczeem.

Contacteer ons dus vandaag nog want wij zorgen mee voor uw gezondheid.