Een leven zonder allergieën?

Het kan ... met een Sakura in huis!

 

  • Sakura Royal
  • Sakura Imerial

 

Met de Sakura creëer je immers binnen hetzelfde frisse gevoel als buiten. Zeker mensen die last hebben van allergieën, rokers en mensen met huisdieren gaan het verschil onmiddellijk merken. De naam is dan ook niet willekeurig gekozen: het is een samenstelling van de Latijnse woorden Sana en Kura, wat vrij vertaald "gezondheidszorg" betekent.

De sakura laat zijn werking steunen op water. Alle stofdeeltjes worden of in het water aan elkaar verbonden of door de filters tegen gehouden en dus niet meer met de uitgeblazen lucht naar buiten gestuurd. En dit is niet het enige hoogtechnologische snufje. De Sakura puilt uit van de technologie dankzij de vooruitstrevendheid van zijn producent.

Sakura Royal en Imperial zijn een erkend product van Ghibli, een Italiaans bedrijf dat al meer dan 50 jaar gespecialiseerd is in reinigingssystemen voor professioneel en industrieel gebruik. Grote klanten van Ghibli als Toshiba, Lever, e.d. hebben ervoor gezorgd dat de productienormen beantwoorden aan de ISO 9001:2008-norm.

Sinds 1990 werken zorgvuldig geselecteerde invoerders en verdelers samen met Ghibli om elke klant rechtstreeks bij hun thuis de mogelijkheid te geven om hun woning van gezonde lucht te verzekeren. We zijn fier dat wij deel uitmaken van deze groep als exclusieve invoerder voor België. Om partner te mogen blijven, moeten we een continu trainingsprogramma volgen zodat we op de hoogte blijven van alle nieuwigheden. Ons gemeenschappelijk doel is immers onze klanten, jullie, tevreden houden. Wij nodigen u dan ook uit om elke behoefte die u ervaart, meteen te uiten.

Aangezien we onze service zo compleet mogelijk willen maken vindt u ook online de handleiding van de Sakura terug. 

 

Een Sakura kopen is voor ons een persoonlijke zaak, omdat u belangrijk bent!